Volg mij op

Inspiratieworkshops

Zoek je inspiratie voor een congres, team- of heidag? Mijn inspiratiesessies zorgen ervoor dat mensen routinedenken los laten en open staan voor vernieuwing. Want anders doen begint met anders denken. De thema’s zijn divers; denk bijvoorbeeld aan een anders denken workshop, creativiteit aanboren, innovatieboost of kansen pakken.

Hieronder vind je twee voorbeelden van een inspiratieworkshop:

fotokopiePak-Je-Kans workshop    

Kansen liggen overal, je moet ze wel kunnen zien en oppakken

Kansen zien en mogelijkheden benutten is een kwestie van de juiste mindset. In deze interactieve workshop leren deelnemers kansen te grijpen en belemmeringen om te buigen. Het grote Kansenspel, onderdeel van deze workshop, werkt als katalysator en eye-opener. Na deze workshop denkt iedereen gegarandeerd kansgericht.

Duur 3 uur

Klik op de button en neem contact met me op voor meer informatie. 

CONTACT1


Share & Create workshop

Om te kunnen groeien en innoveren is het essentieel om kennis te delen. Innovatie steunt op drie belangrijke pijlers: creativiteit, commitment en kennis. Voor kennisdelen en creativiteit geldt bovendien dat delen vermenigvuldigen is. Helaas gebeurt dat veel te weinig in organisaties. Jammer, want het delen van kennis en creativiteit geeft iedereen enorm veel energie.

In deze Share & Create workshop gaan deelnemers actief met elkaar op zoek naar succesfactoren en faalfactoren die bijdragen aan het innoveren van hun dienstverlening om vervolgens door creatief te denken nieuwe frisse ideeën te bedenken. Naast ruimte wordt voor innovatie wordt met deze workshop de teamgeest versterkt. Geschikt voor bijvoorbeeld afdeling die op verschillende locaties werken.

Duur: één dagdeel

Klik op de button en neem contact met me op voor meer informatie. 

CONTACT1