Volg mij op

Brainstormen & Creatief denken

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën of wil je dat er in je organisatie anders wordt gedacht? Creatief denken helpt om ingesleten denkpatronen te doorbreken en met een andere bril naar je situatie of vraagstuk te kijken. Wie creatief kan denken, ziet meer dan een ander.

Ideeën Brainstorm 

Nieuwe ideeën door anders te denken 

Heb je een vraag waarvoor je dringend nieuwe ideeën en slimme oplossingen zoekt? Wil je het creatieve proces ervaren en oplossingen vinden die buiten je gewone denkpatronen liggen?

In een ideeënbrainstorm ga je met je team of groep creatief brainstormen rond een vraagstuk of thema. Creatief brainstormen gaat verder dan ‘gewoon brainstormen’. Door het kiezen van de juiste startvraag en de inzet van brainstormtechnieken, geef je je denken een twist en komt een ongeloof-lijke ideeënstroom op gang. Je bent in staat om letterlijk alle kanten op te denken en vanuit verschillende inzichten nieuwe ideeën te genereren. Tijdens de brainstorm wordt de creativiteit van alle deelnemers aangeboord.

Resultaat

_mg_3188kopieDeze professioneel geleide brainstormsessie levert al in één middag:

  • legio nieuwe ideeën en slimme oplossingen;
  • plezier, energie en onderlinge verbinding;
  • een creatieve blik om innovatiever te kunnen werken.

Ervaar de kracht van denken met een twist.

Een ideeënbrainstorm is geschikt voor kleine en grote groepen.

Bij meer dan 20 deelnemers wordt gewerkt met meerdere facilitators.

Van idee naar actie

Na de brainstorm help ik jullie graag verder bij het ontwikkelen en implementeren van de meest kansrijke ideeën. Want innovatie begint met een geweldig nieuw idee, maar is pas bereikt als ideeën ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Neem contact met mij op voor meer informatie en een prijsopgave.

CONTACT1


Training Altijd een goed idee

Wil je met collega’s samen creatief kunnen brainstormen zodat er blijvend vernieuwende ideeën bedacht kunnen worden? Dan is deze training ideaal voor jullie!

In één dag leren jullie om  buiten het vertrouwde denkpatronen te stappen en jullie creatief denkvermogen aan te boren. Jullie ervaren de kracht van het creatieve proces en krijgen praktische handvatten om zelf een ideeënbrainstorm te organiseren.

Resultaat:

  • Jullie weten hoe creatief denken werkt en ervaren een creatieve brainstorm.
  • Jullie beschikken over 3 divergentietechnieken om originele ideeën en nieuwe oplossingen te bedenken.
  • Jullie hebben handvatten om uit alle ideeën de meest kansrijke ideeën te kiezen.
  • Jullie weten hoe je van een ruw idee tot een aantrekkelijke plan komt.

Duur: 1 dag met een terugkomsessie

Neem contact met mij op voor meer informatie en een prijsopgave.

CONTACT1


IDCoaching: laat ideeën stromen!peer

Is je creatieve tank leeg? Loop je vast bij het ontwikkelen van een idee of project? Of wil je eindelijk dat ene idee, waar je al zo lang mee rondloopt, realiseren en vraag je je af hoe je dat het beste kunt aanpakken? Daarvoor is een één-op-één-IDcoaching ideaal. Een IDcoaching is een soort pressure cooker waarin je een antwoord krijgt op de volgende vragen:

  • Hoe kom ik van wens naar een concrete vraag?
  • Hoe kom ik aan nieuwe unieke ideeën om mijn plan te realiseren?  
  • Hoe realiseer ik mijn idee en welke concrete stappen zijn nodig?

In 1,5 uur gaan we samen met jouw vraag aan de slag. Je profiteert van mijn kennis, ervaring en creatieve denkkracht én gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën, inspiratie en een actieplan.

Duur: 1,5 uur | kosten € 160,- | plaats: Amsterdam

Ook een goed idee: IDcoaching tijdens een congres of conferentie!

ID coaching is ook zeer geschikt voor events of congressen. Al in korte tijd help ik mensen hun idee een stap verder te brengen. Gegarandeerd! IDcoaching is een leuke en onderscheidende manier om jouw klanten/congesdeelnemers iets extra’s te bieden.

Neem contact op voor meer informatie. 

CONTACT1