Volg mij op

Vernieuwend samenwerken met vrijwilligers

In zorg en welzijn wordt steeds meer gewerkt met vrijwilligers. Door deze ontwikkeling verschuift de rol van veel beroepskrachten. Hun taak wordt minder uitvoerend en richt zich meer op het motiveren en faciliteren van vrijwilligers.

Om succesvol met vrijwilligers samen te werken is het belangrijk om rekening te houden met de intrinsieke motivatie én de talenten van de vrijwilliger. Daar draait tenslotte alles om. Mensen doen alleen dingen goed die ze kunnen en willen.

Training with a Twist wil bijdragen aan een vernieuwing in het vrijwilligerswerk met  trainingen en workshops die zorgen voor een vernieuwende aanpak en een creatieve blik.

img_3092kopie

Op maat begeleiden van vrijwilligers

Waarom doen sommige vrijwilligers niet wat ik wil? En hoe zorg ik ervoor dat vrijwilligers in hun kracht komen te staan?

Begeleiden van vrijwilligers is maatwerk. Wat bij de een werkt, werkt niet bij de ander. In deze ééndaagse training leren begeleiders hoe ze hun begeleiding kunnen afstemmen op de motivatie (willen) en competenties (kunnen) van elke vrijwilligers. Begeleiden van vrijwilligers is immers maatwerk. Na de training zijn deelnemers in staat vrijwilligers zo te begeleiden dat deze hun taken gemotiveerd en met weinig steun uit kunnen voeren. Lees meer over deze incompany-training 


29 september éénmalig met open inschrijving

Training Op maat begeleiden van Vrijwilligers

in Amsterdam

Op 29 september 2017 geef ik éénmalig de succesvolle training Op maat begeleiden van vrijwilligers als open inschrijving in Amsterdam. Ben je begeleider van vrijwilligers dan kun je inschrijven tot 18 september. Klik op de link voor meer informatie en aanmelden PDF brochure -Op maat begeleiden van vrijwilligers


Coachen en motiveren van vrijwilligers

Hoe haal ik het beste uit mijn vrijwilligers? En hoe motiveer ik iemand om zaken anders aan te pakken?

Deze training is een verdieping op de training Op maat begeleiden van vrijwilligers (zie boven)Om mensen te kunnen motiveren is het essentieel dat we onszelf kennen en weten wat ons drijft. Deelnemers werken aan hun persoonlijke waardekompas en weten daardoor beter aan te sluiten bij de drijfveren van de vrijwilliger. Want uiteindelijk wil je samen doelen bereiken. In praktische oefeningen leren deelnemers coachings- en motivatiegesprekken te voeren die de innerlijke bereidheid van mensen om te veranderen vergroten.

Beide trainingen zijn incompany trainingen en bedoeld voor beroepskrachten die met vrijwilligers werken.

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

CONTACT1


Workshop Creatief financieren: nieuwe ideeën bij geldgebrek 

Hoe bedenk je alternatieve inkomstenbronnen? 

De overheid trekt zich terug en veel fondsen stellen tegenwoordig co-financiering als voorwaarde voor subsidies. Maar wat voor alternatieve inkomstenbronnen zijn er en hoe vind je ze? Voor maatschappelijke organisaties vraagt dat een andere blik op het financieren van hun ambities. Vanuit de gedachte dat geld ook maar een middel is, gaan deelnemers in deze workshop samen op zoek naar andere middelen, slimme oplossingen en nieuwe ideeën.

In 3 uur:

– maken deelnemers kennis met de kracht van creatief denken;
– bedenken zij samen nieuwe oplossingen om hun ambities en plannen te realiseren.

Resultaat: deelnemers gaan naar huis met een heleboel inspiratie en gegarandeerd nieuwe en verrassende ideeën om projecten en ambities te realiseren.

Interesse? Neem contact met me op.

CONTACT1