Volg mij op

Samenwerkingspartners

Samenwerken is leren van én delen met elkaar. Door samen te werken verrijk en versterk je elkaar. Daarom werk ik graag samen met anderen. Ik stel de organisaties en mensen waar ik mee samenwerk graag even voor: 

  • Bij de WWZ-Academie van Anne Vrieze verzorg ik voor drie opleidingen een online module creatief denken en begeleid ik cursisten tijdens de live bijeenkomsten. Anders denken en doen is namelijk een wezenlijk onderdeel in de de WMO2015 en hoort bij de transitie die plaatsvindt in het sociale domein. Ik vind het prachtig om consulenten te leren creatief te denken en hun blik te verbreden. Zo kunnen ze nieuwe oplossingen vinden die passen bij de wensen en mogelijkheden van hun cliënten. Deze online-opleiding is uniek in Nederland vanwege de combinatie van up-to-date kennis, werken met praktijkvoorbeelden en creatief denken. In Anne Vrieze heb ik een fijne samenwerkingspartner gevonden. Anne weet niet alleen enorm veel over wet- en regelgeving en procedures, ze is ook een creatief geest en een krachtige ondernemer.
  • Samen met Marike Kuperus van Kuperus en Co begeleide ik in 2015 een vernieuwingstraject voor de Westfriese Bibliotheken. Een heel leuke samenwerking die 2 vernieuwde werkmethodieken heeft opgeleverd om vernieuwend samen te werken vrijwilligers, groepen bewoners in de Westfriese kringen en om kinderparticipatie bij de Biebclubs te versterken. En er komt nog meer samenwerking waarop ik me verheug.

plaatje TWT